info@ateliermcatering.be | +32 (0)471 64 56 30

 © 2019 atelier m.

Winter volgens Atelier m. ? Een greep uit ons aanbod:
 

 


L U N C H 


OPEN BELEGDE BIOLOGISCHE DESEMBRODEN

rode biet op 3 manieren: tartaar, pickle & gepoft
bloemkoolcrème met bloemkoolcouscous, pistachepesto & verse dragon
tapenade van aardpeer & walnoot met witloof, manchego & vanille-olie
no-chicken-curry’ met pastinaakchutney, gezouten pinda & lente ui
groene geitenkaas met gegrilde prei, dukkah & verse dille
knolseldercrème met hazelnoot, gefrituurde kappertjes, parmezaan & boerenkoolcrunch
wortelhummus met spruitjescarpaccio, kastanje, geblakerde bosuicrème & gefrituurde uitjes
smos’ à la atelier m. met gepekelde augurk, veldsla & aioli van knolseldergroen
rode kool-kimchi met citroengrasmayonaise, worteljulienne & verse koriander
dip van popcorn, groene (on)kruiden & zure room met rammenas & kruidenzout
buffelmozzarella met winterpostelein, gemarineerde kerstomaatjes & basilicum-wortelloofolie
rode bonentapenade met maïssalsa, korianderroom & cheddarkrokant
dip van pompoen & sinaas met feta, gerookte raapjes, ingemaakte citroen & zwart sesamzaad



SOEP

rode biet met pumpernickelcrunch & dilleroom
bloemkool met salie-mosterdcroutons
knolselder met boskoop & hazelnotenolie
pompoen met appelsien & gekarameliseerde pompoenpitjes



 ZOET

brownie met gekonfijte gember & chilisuiker
blondie met rode biet & dilleroom
sweet & salty’ cheesecake deconstructed met appelcompote & zandkoekjes-oreganocrumble
olijfoliecake met gekonfijte olijven, amandelmascarpone & zevenbladpoeder
baklava met walnoot, mandarijnzeste & citroentijmhoning 

D I N E R
 

FINGERFOOD / APERITIEFHAPJES
 

winters gemarineerde olijfjes met gekonfijte citroen & gepofte look
huisgeroosterde notenmix met chipotle, ahornsiroop & rozemarijn


dips met flinterdunne anijscrackers
popcornpesto met radijspickle & za’atar
wortelhummus met dukkah de luxe
oesterzwammentapenade met balsamico, gegrilde prei & zevenblad
crème van pastinaak met gefrituurde kappertjes & zoete anijscrackers
groene geitenkaas met winterpostelein, ingelegde kerstomaatjes & gerookte amandelcrunch
rode bietentartaar met pickle van rode biet, vijg, geroosterde sesam
crème van aardpeer met vanille, manchego & platte peterselie


kippengehaktballetjes met gegrilde maïs & zoete rode paprikasalsa
varkenspolpette met wortelaioli
gelakte kippenspiesjes met abrikozen-pindasaus

pompoen-peersoepje met saffraanroom & kervel
knolselder-boskoopsoepje met gekarameliseerde hazelnotencrunch

bruschetta met geitenkaas & huisgemaakte zwarte olijvenconfituur
kikkererwtenkroketjes met parmezaan, citroenzeste & rozemarijn
manchego-komijnkroketjes met saffraanaioli
gele bloemkoolcake met paarse basilicum & rode ui
mosterdsableetjes met mosterdzaad, gepoft & ingelegd
palmiers met amandel-oesterzwammenpesto
mini-tarte tatin met bloedworst, boskoop & speculaas
pizza bianca met aardappel, ricotta & truffelhoning

gerookte Omegabaars met bloemkoolcarpaccio, mierikswortel & walnootolie
fish sticks (van bijvangst) à la  a t e l i e r  m. met tartaar de luxe





HOOFDGERECHT IN BUFFETVORM
verschillende gerechten om te combineren


bloemkool al dente met Vadouvan curry, gerookte amandel & crunchy boerenkool
radicchio, winterpostelein & little gem met karnemelk, verse mierikswortel & paarse basilicum
raapjes met crème van pijnboompitten & beurre blanc van ingemaakte citroen
zoete patat met gepofte look, wilde champignons & verse dragon
gekarameliseerd witlof met Serranoham, citroentijm & parmezaan

gevulde rode ui met lamsgehakt, pistache & granaatappel
krieltjes uit de oven met dillezout & groene seldermayonaise

viskoekjes van Omegabaars met lente ui, zwarte sesam & saus ‘marie-rose’
puree van paarse Vitelotte aardappel met aromatische olijfolie
biologische hoevekip met gegrilde knolseldercarpaccio
geroosterde spruitjes met kastanje, krokante salie & balsamico
gestoofde spinazie met Griekse yoghurt, krentjes & saffraan

focaccia met gekarameliseerde rode ui
griesmeelbrood met appelsienzeste & maanzaad
roggebrood met chocolade, espresso & venkel


 

ZOET

appelbeignets met Troggeling, saffraanrooom & kardemomsuiker
brownie met gekonfijte gember & chilisuiker
blondie met rode biet & dilleroom
sweet & salty’ cheesecake deconstructed met appelcompote & zandkoekjes-oreganocrumble
olijfoliecake met gekonfijte olijven, amandelmascarpone & zevenbladpoeder
baklava met walnoot, mandarijnzeste & citroentijmhoning
leaf-to-root bloedsinaasappel-amandeltaart